Eefje Wolfhagen

Eefje Wolfhagen is basispsycholoog. Zij studeerde in 2020 af na het volgen van een bachelor psychologie en gezondheid en een 2-jarige master medische psychologie. 

Gedurende haar studie deed zij als vrijwilliger ervaring op in het werken met kinderen en volwassenen. Zij bekwaamde zich in gespreksvoering en werkte 3 jaar bij de Kindertelefoon en 4 jaar bij de Luisterlijn (waar zij nog steeds werkzaam is).In het laatste jaar van haar master (2019-2020) werkte ze op de psychiatrie afdeling van het Elisabeth-Twee Steden ziekenhuis als psycholoog in opleiding. Hier verrichte zij psychodiagnostisch onderzoek en zij behandelde cliënten met o.a. angst- en stemmingsproblematiek, somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK) en ontwikkelings- en persoonlijkheidsproblematiek.
Eefje is bekend met het geven van psycho-educatie, oplossingsgerichte therapie en mindfulness. Zij heeft zich verder gespecialiseerd in de behandeling van cliënten volgens Acceptance and Commitment Therapy en Cognitieve Gedragstherapie. Naast in onze praktijk werkt xij ook bij Caleidozorg in Tilburg.

Eefje streeft ernaar om samen met de cliënt op zoek te gaan naar een mentale balans en een voor de cliënt waardevol leven.  Zij werkt onder supervisie van Mariël van den Berg en Toine Thissen. Met ingang van 2022 (zorgprestatiemodel) verricht zij screeningen en groepstrainingen in onze praktijk.