Aanmelden voor behandeling

Onze aanmeldstop van het najaar 2023 is opgeheven. U kunt zich weer aanmelden voor behandeling. 

LvG220602-3177

Zelf aanmelden 
U kunt zich op ieder moment zelf bij onze praktijk aanmelden door ons aanmeldingsformulier in te vullen. Als we uw formulier hebben ontvangen plaatsen we u op onze wachtlijst.
Houd er rekening mee dat u voor vergoeding van de kosten via de zorgverzekering voor aanvang van de behandeling een verwijsbrief van uw huisarts of een andere arts nodig heeft.  

De huisarts verwijst
Indien de huisarts u heeft verwezen via ZorgDomein komt u automatisch bij ons op de wachtlijst terecht. Toch is het goed dat u onze praktijk nog even belt om uw aanmelding te bevestigen. We lopen dan even uw gegevens met u door. Indien u van de huisarts alleen een papieren verwijsbrief heeft gekregen, dient u zichzelf nog bij ons aan te melden zodat u op onze wachtlijst komt.  

Na de aanmelding 
Wij nemen bij voorkeur telefonisch contact met u op zodra wij plaats hebben om u te behandelen. Houd daarom ook uw voicemail of antwoordapparaat in de gaten als u bij ons op de wachtlijst staat. Er is regelmatig uitval (mede door corona) en soms komt er ’s ochtends nog een tijd vrij waar u van zou kunnen profiteren! 

Voorkeur
U kunt het aangeven als u voorkeur heeft voor één van onze psychologen. In principe gaan we daarin mee. Het kan soms betekenen dat u wat langer moet wachten, afhankelijk van de situatie. 

Screening of intake 
Bij het eerste gesprekscontact met onze praktijk kunt u altijd iemand meenemen. Wij zullen ons in eerste instantie tot u wenden, maar partners, familieleden of vrienden kunnen waardevolle informatie toevoegen.