Over Ons

De Psychologenpraktijk

Thissen & Van den Berg is een praktijk voor Generalistische Basis GGZ voor volwassenen, dat wil zeggen dat wij lichte tot matige problematiek behandelen binnen kortdurende trajecten. Doorgaans worden onze cliënten verwezen na een bezoek aan de huisarts. 
Wij hebben kennis van diverse soorten problematiek en veel ervaring met diverse therapievormen. Als praktijk streven wij naar zo kort mogelijke wachttijden en we werken binnen de eerste lijn nauw samen met huisartsen/praktijkondersteuners-GGZ.

Cliëntgericht
De hulpvraag van de cliënt staat voorop. Wanneer bijvoorbeeld sprake is van relatieproblemen, maar de cliënt alleen maar geholpen wil worden voor zijn ziekteangst, gaan wij niet in op de relatieproblemen. We blijven to-the-point en gaan samen met de cliënt op zoek naar een passende oplossing. 
Wij zijn praktisch ingesteld en richten ons op uw klacht of probleem. Vaak hebben een beperkt aantal verhelderende gesprekken en praktische oefeningen al het gewenste resultaat.  Maar ook kijken we naar het grotere geheel. U kunt uw klacht of probleem wel oplossen, maar als u niets verandert aan de onderliggende oorzaken, hebt u kans op langere termijn weer terugval te ervaren. 

Effectief
Wij gebruiken bij voorkeur behandelmethoden waarvan het effect wetenschappelijk is onderzocht en waarvan wij uit ervaring weten dat ze cliënten kunnen helpen.  

Thissen & Van den Berg
voorheen
Barendse & Thissen

0
We bestaan sinds
0
Weken Wachttijd
0
Cliënten kregen al hulp

De Psychologen

Toine Thissen
Mariël van den Berg
Judith Timmermans